Våra pass

Alla våra gruppträningspass leds av någon av våra coacher. Oavsett vilket pass du väljer så kan du anpassa passet efter dina fysiska förutsättningar och eventuella skador. Passen inleds med uppvärmning där du får upp värme, kommer igång med hjärta/lunga och jobbar med din rörlighet.

Dagens wod – Wod eller workout of the day är vårt dagliga pass. Det är på detta pass du följer våran träningsprogramering. Detta pass erbjuder vi måndag till lördag. Dagens wod är en timme långt.

Kettlebell – Är Coreträning där stabilitet kring bålen och höften är central vid utförande av övningarna samtidigt som du stärker och bygger muskler. Vi blandar kettlebell med andra övningar ofta kroppsviktsbaserade. Passet utmanar både styrka och kondition. Dessa pass är på torsdagar och pågår en timme.

Barnträning 6-12 år – Se fliken ”Barn och ungdom” på startsidan.

Performance – Detta pass är för dig som vill träna på att tävla. Passen kan vara hämtade från tävlingar eller konstruerade som ett tävlingsevent. Det här passet är till för dig som behärskar de flesta moment. Just nu har vi inga Performance-pass

Teamwod – Lördagens pass är del av våran programmering det är oftast i lag om två. På tisdagar har vi dagens wod kl 17 och teamwod kl 18. Tisdagens teamwod är en lite längre workout i lag om två eller fler.

%d bloggare gillar detta: